Politik for Returnering og Tilbagebetaling

 

 

GÆLDENDE LANDE

Ved at afgive en ordre via vores hjemmeside - https://taliassecret.com - accepterer du nedenstående vilkår. Vi har fastsat disse politikker for at sikre, at du er fuldt ud klar over vores retur- og tilbagebetalingsmetoder og -procedurer. Disse politikker gælder for Danmark

A. RETURPERIODE

Vi har en 30-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 30 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en returnering. Der er ingen forlængelsesperiode for produkter, der returneres efter 30 dage.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubeskadiget, velfungerende og i original emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

B. RETURPROCESSEN

Returnering accepteres for produkter, der er forkerte, beskadigede eller defekte.

Sådan indleder du en returnering,

1. Kontakt os på support@taliassecret.com med dine oplysninger, herunder ordrenummer og købsdato.

2. Vi vil gennemgå din anmodning inden for 1-2 dage og sende dig et svar.

3. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returfragtlabel via mail samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke via mail. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret.

Omkostningerne ved forsendelse tilbage til os betales af os (Talias Secret) og ikke af kunden.

Omkostningerne ved forsendelse tilbage til os vil blive betalt af os (Talias Secret) og ikke af kunden.

4. Vi refunderer derefter automatisk dit oprindelige betalingsbeløb via den oprindelige betalingsmetode inden for 7 arbejdsdage. (Bemærk: Vores arbejdsdage er fra mandag til lørdag)

5. Du kan altid kontakte os for eventuelle spørgsmål om returnering på support@taliassecret.com


C. SKADER OG PROBLEMER

Undersøg venligst din ordre, når du modtager den, og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du har modtaget den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og gøre det godt igen.

Følg ovenstående trin, eller kontakt os på support@taliassecret.com for at returnere produktet.

D. OMBYTNINGER

Vi ombytter kun produkter, der er beskadigede, forkerte produkter, forkerte størrelser eller defekte. Hvis du har brug for at bytte en vare, bedes du kontakte os.

E. GENOPFYLDNINGSGEBYR

Vi opkræver ikke et genopfyldningsgebyr eller andre gebyrer ved returnering.

F. EUROPÆISK UNION 14-DAGES NEDKØLING

Uanset ovenstående har du, hvis varen sendes til EU, ret til at annullere eller returnere din ordre inden for 14 dage, uanset årsag og uden begrundelse. Som nævnt ovenfor skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, med mærker og i original emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

G. TILBAGEBETALINGER

Bemærk, at alle refunderinger sker i amerikanske dollars (USD).

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og fortæller dig, om refusionen blev godkendt eller ej via vores e-mail. Hvis den godkendes, vil du automatisk få refunderet dit oprindelige beløb på din oprindelige betalingsmetode inden for 7 hverdage. Husk, at det kan tage lidt tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.
Hvis der er gået mere end 13 arbejdsdage, siden vi godkendte din returnering, bedes du kontakte os på support@taliassecret.com

Du kan altid kontakte os med spørgsmål om returnering på support@taliassecret.com eller ved at bruge vores kontaktformular på vores hjemmeside.